Pages

Gezegden en Citaten over Liefde



citaten en gezegden over de liefde, latijnse gezegden en citaten, spirituele gezegden en citaten

Luisteren naar een mooie en betekenisvolle spraak wordt vaak gemaakt onze harten bloeiende bloemen. vooral als de persoon die zei dat de mensen die we liefhebben. Woorden zijn mooi en veelzeggend woorden kunnen ook worden opgevat als een parel. Waarom is het woord parel? Want het toont de schoonheid en ook een zeer waardevol als een parel. Het woord parel is zeer ongepast voor degenen aan een bepaalde persoon, vooral degenen die denken dat we zijn bijzonder en waardevol aangepakt. Woord parel heeft vele soorten en soorten. Er is een verstandige aforismen, citeert ontroerd, en nog veel meer.

Immers de liefde is een universeel geschenk dat afkomstig is van de mensen die niet weten waar we vandaan komen, van wat onze kleur huid, maar de liefde altijd van toepassing op degenen die een hart. Voor het Engels woord liefde parels en het betekent dat we zullen presenteren aan u om een ​​gevoel van liefde portretteren in je leven.


Hier zijn een paar uitspraken over de liefde die een voortzetting van mijn vorige artikel motiverende over het leven

"Uw leven is te belangrijk en kort om iemand die je te besteden haten. Ervoor kiezen om gelukkig te zijn. Gewoon verder gaan! "

Nee. Mijn hart is sterk. Mijn hart is gebroken verwerpen, hooguit, blauwe plekken en krassen. Liefde komt natuurlijk aan u, want kepantasanmu liefhebben en bemind te worden. "

"Liefde is behoefte aan duidelijkheid, maar niet-jelasannya dat is wat nieuwsgierig en enthousiast maakt."

"when you sit with a nice girl for two hours, you think it’s only a minute. but when you sit on a hot stove for a minute, you think its two hours. that’s relativity" – albert einstein

"when love comes to pick you up, he'll give you longing, hopes and memories. and when he goes, he hopes it will take, but he will still give you a longing and memories"

Artikel Terkait Netherlands

0 comments:

Post a Comment