Pages

Gwenette Martha Doodgeschoten in Amstelveen



Gwenette Martha doodgeschoten

Gwenette Martha doodgeschoten in Amstelveen - Op de Amsterdamseweg in Amstelveen gebeurtenis voordoet die maakt veel mensen verrast , er incidenten die doden en verlies van levens veroorzaakt zijn geweest . Het incident deed zich deze avond vond plaats in een restaurant dat resulteerde in het slachtoffer overleed ter plaatse . Volgens de eigenaar van het restaurant , toen hij hoorde een paar schoten die niet ver van waar ze was opgetreden.

Wanneer het incident zich ongeveer 50 meter afstand, waar de politie werden gezien met volledige uitrusting in een paar minuten later . Hij zei ook dat hij de arrestatie van een man in de verdachte die in deze zaak had gezien . Dit blijkt uit hun visserij in een man die iets te maken heeft met het incident heeft .

Politie aanwezig op de scène, en onmiddellijk uit te voeren een forensisch team zoeken operaties naar een lichtpuntje over de gebeurtenissen die net had plaatsgevonden vinden . Terwijl praten met de bewoner agent om het concrete geval te verklaren .

Martha is een van de meest bekende vluchtelingen in Nederland, in december Martha is het doelwit geworden maar dat mislukte. Deze man in de verdachte heeft veiligheid Amsterdam verstoord enige tijd veroorzaakt . En hij was ook betrokken bij ernstige gevallen , dat enkele jaren geleden plaatsgevonden .

Artikel Terkait Netherlands

0 comments:

Post a Comment